hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
partnereink

HAMLET

deszka & vászon

sztár
keresés    

Mady-baby - Gianina Cărbunariu darabját egy mikrobuszban mutatják be Temesváron

[2010. Apr. 12.]

A Csiky Gergely Állami Magyar Színház Gianina Cărbunariu mady-baby című darabját mutatja be április 13-án. Az előadás különlegessége helyszíne: a színház mikrobusza, mely az előadással együtt indul a Timişoara Hotel parkolójából, pontban délután 6 órakor.

A monodráma, melyet Borbély B. Emília játszik, három román fiatalról és az önfeláldozásról szól. Egy nehéz körülmények között élő, bukaresti lányt, Voicu, az Írországban élő barátja rávesz, hogy költözzön ki hozzá. A repülőtéren Mady találkozik Bogdánnal, együtt utaznak és a továbbiakban hármójuk sorsa egybefonódik. A fiúk önmegvalósításról szóló harcában, a lány eszközzé, majd áldozattá válik. Mivel mindketten Mady prostitúciójából húznak hasznot, miután terhes lesz, egyikük sem vállalja a következményeket, inkább úgy döntenek: megölik.

Az előadás olvasatában Mady története, egy feltámadástörténet, amely a jóság és bűn, alászállás és megváltás, önzés és áldozathozatal fogalmai köré csoportosul. Eltompult, részvétlen korunkban Mady hús-vér, megtapasztalható valósága, élő tanúbizonyságaként szolgáljon, az önzetlen szeretetnek, amellyel, ha figyelmesek vagyunk, civil életszféránkban bárhol találkozhatunk, köztereken és átjárókon, autóbuszon és bevásárlóközpontokban, útszéleken és kórházakban, a másikban és önmagunkban.

A bemutatót követően az előadást április 14-én, 17-én és 18-án láthatják újra, szintén 18 órától.

Az előadás korlátozott nézőszáma miatt ajánlatos időben jegyeiket váltani! Jegyek elővételben a színház jegyirodájában válthatók 16 lejes egységáron. A jegyiroda nyitvatartása: hétköznap 10-12, illetve 17-19 óra között, illetve minden előadás előtt egy órával. (sajtóközlemény)

Megosztás |

» Korábbi híreink


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License