hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
partnereink

HAMLET

deszka & vászon

sztár
keresés    

Ismét Szegeden vendégszerepel a mady-baby

[2011. Sep. 22.]

A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház 2010 áprilisában bemutatott és azóta is nagy sikerrel játszott produkciója, a mady-baby ismét Szegeden vendégszerepel. A júliusi THEALTER Fesztivál egyik legsikeresebb előadása ezúttal a THEALTER U21 plusz nemzetközi színházi fesztiválon vesz részt szeptember 24-én és 25-én.

Az interaktív játék, melynek szereplője Borbély B. Emília, rendezője B. Fülöp Erzsébet, szerzője pedig Gianina Cărbunariu, eddig nemcsak a közönség tetszését vívta ki, hanem a szakma komoly elismeréseit is: 2010-ben a XXV. Piatra Neamţ-i Színházfesztiválon elnyerte a Legjobb színésznő díját, szintén 2010-ben a VIII. Nemzetközi Egyetemi Színházi Fesztiválon a zsűri különdíját érdemelte ki, majd 2011. május 3-án Bákóból a "Gala Star" Fesztivál Fődíjával tért haza.

Szeptember 24-én és 25-én két-két előadást tekinthetnek meg a szegedi nézők. A mikrobusz a Régi Zsinagógától indul mindkét napon 15:00 és 18:00 órától. (A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház sajtóközleménye)

Megosztás |

» Korábbi híreink


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License