hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
partnereink

HAMLET

deszka & vászon

sztár
keresés    

Isten pénze - musical-bemutató a Csíki Játékszínben

[2012. dec. 12.]

December 21-én a Bánk bán bemutató bérletesek számára, 30-án pedig óévbúcsúztató ünnepi előadásban, bérletszünetben mutatja be a Csíki Játékszín az Isten pénze című musicalt,  Tolcsvay László, zeneszerző, Müller Péter, drámaíró és Müller Péter Sziámi, dalszövegíró közös művét.

A 200 éve született Charles Dickens Karácsonyi ének című kisregényéből írt musical főhőse a lelkileg sivárrá vált, idősödő milliomos, Ebenézer Scrooge. A történet időpontja Karácsony, illetve több karácsony is, hiszen hősünket halott üzlettársának szelleme ekkor látogatja meg és időutazásra invitálja életének korábbi szentestéire. Scrooge múltbéli karácsonyai filmként peregnek le szemei előtt és emlékeiben kalandozva eszébejut, hogy mennyivel gazdagabb volt, amikor még nem a pénz volt az egyetlen érték, amiért lelkesedni tudott.

A produkcióban a budapesti Operett Színház rendezője, Somogyi Szilárd vezényletével a csíkszeredai színház majd’ teljes társulata az ünnepi tartalmú és időzítésű előadás létrehozásán dolgozik. Színházunk számára kiemelten fontos vendég, Gyarmathy Ágnes díszlet-jelmeztervező vezetésével készül az előadás látványvilága. A produkció zenei vezetője Bene Zoltán, koreográfusa Horváth Gyula Antal.

Az Isten pénze történet arról, hogy megjavulhat-e egy elveszett lélek, mozgalmas, filmszerűen színrevitt, látványos táncokkal megelevenített időutazás, a Csíki Játékszín nagyszabású musicale minden generációnak. (sajtóközlemény)

Megosztás |

» Korábbi híreink


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License