hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
partnereink

HAMLET

deszka & vászon

sztár
keresés    

A Harag György Társulat óévbúcsúztatója: A szabin nők elrablása

[2012. dec. 18.]

A szatmári Északi Színház Harag György Társulata társulata az év utolsó napján vidám szilveszteri produkcióval lepi meg közönségét. Idén szilveszterkor a Kellér-Horváth-Szenes szerzőhármas A szabin nők elrablása című zenés bohózatát tűzik műsorra december 30-án 19 órától, 31-én pedig 18 órától Kányádi Szilárd rendezésében.


A kiváló helyzet- és jellemkomikummal megírt bohózat izgalmas, bonyodalmas és szerteágazó cselekménye mellett az ismerősen csengő, humoros betétdalainak köszönhetően is, a közönség örök kedvencei közé tartozik. Többek között a Mások vittek rossz utakra engem… vagy a Róza, magában túlteng a próza… kezdetű örökzöld dalok teszik ezt a könnyed bohózatot igazi szilveszteri szórakozássá.

A szilveszteri produkció szereplői Péter Attila Zsolt, Gál Ágnes, Bándi Johanna, Gaál Gyula, Rappert-Vencz Stella, Varga Sándor, Nagy Orbán, Marosszéki Tamás, László Zita, Némethy Zsuzsa, Zákány Mihály, Laczkó Tekla.
A produkció dramaturgja Bessenyei Gedő István, zenei vezetője Manfrédi Annamária, díszletét Fornvald Gréti, jelmezeit pedig Szabó Anna tervezte, koreográfusa Gabriela Tănase, asszisztense Végh Balázs, az előadás ügyelője és súgója Fábry Zoltán.

Jegyek már kaphatók a színház jegypénztárában, hétköznap 10 és 17 óra között, szombaton 10 és 13 óra között, valamint előadás előtt egy órával, illetve online jegyrendelés útján, a www.biletmaster.ro jegyértékesítő oldalon keresztül. (facebook.com)

Megosztás |

» Korábbi híreink


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License