hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
partnereink

HAMLET

deszka & vászon

sztár
keresés    

Vendégszereplés: Nő a múltból Petrozsényben

[2008. Sep. 19.]

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata is meghívottja a petrozsényi Ion D. Sârbu Drámai Színház 60 éves fennállását ünneplő rendezvénysorozatnak, melyre 2008. szeptember 20-26. között kerül sor a Zsíl-völgyi városban, A drámai színház napjai címmel.

A marosvásárhelyi művészek a Magyar Dráma Napján, 2008. szeptember 21-én, vasárnap lépnek a petrozsényi közönség elé Roland Schimmelpfennig Nő a múltból című darbjával (rendező Harsányi Zsolt), mellyel Kisvárdán a Határon Túli Színházak XX. Fesztiválján a magas színvonalú rendezői és színészi munka elismeréséül Kisvárda Város Díját kapták meg, Berekméri Katalin alakításáért a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza által felajánlott Egyéni Díjat érdemelte ki.

Ezzel párhuzamosan saját székhelyén, azaz a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházban is megünneplik a Magyar Dráma Napját. 2008. szeptember 21-én, vasárnap este 7 órától a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházban, a Kisterem előcsarnokában nyilvános beszélgetésre kerül sor Hogyan születik egy magyar dráma? címmel, ezt követően pedig 8 órától a Kisteremben megtekinthető Spiró György Prah című színműve.

Megosztás |

» Korábbi híreink


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License