hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
partnereink

HAMLET

deszka & vászon

sztár
keresés    

* * **

Túl a Maszat-hegyen - zenés kalandjáték két részben 6-99 éves korig

, 2006-11-07

Újabb bemutató készül a kolozsvári színházban. Varró Dániel - Presser Gábor Túl a Maszat-hegyen című zenés kalandjátéka minden korosztálynak szól és egy nagysikerű budapesti bábelőadást követően most először kerül színre "nagyszínházban", A kék csodatortát is jegyző Keresztes Attila rendezésében.

A történet főszereplője, Muhi Andris álmában levelet kap, melyben Maszat Janka kéri a segítségét. A kisfiú elindul hát Janka megmentésére. Kalandos útja közben találkozik a Náthás Angol Költővel, a Veréblábú Elefánttal, a Zsiráfmadárral, a Bús Piros Vödörrel, Pali Kalózzal és persze a leggonoszabb Paca Cárral, ám a mese vége természetesen:

„Győztünk, hahó! Győztünk, hahó!
Ma a rosszon győzött a jó!
Hát mindenki szabad legyen
Túl a Maszat-Hegyen!”

A sokszereplős előadásban társulatunk színészei mellett a II., III., IV.-éves főiskolások is részt vesznek. Keresztes Attila rendező munkatársai: Bodó A. Ottó dramaturg, Bianca Imelda Jeremias díszlet- és jelmeztervező, Sinkó Ferenc koreográfus, Incze G. Katalin zenei vezető, valamint Venczel Attila maszktervező.

A zenés kalandjáték bemutatójára szombaton, november 11-én kerül sor, este 7 órai kezdettel. További előadások: vasárnap, november 19-én de. 11 órakor és vasárnap, december 3-án, de. 11 órakor.

Szeretettel várjuk nézőinket!

(irodalmi titkárság)


Túl a Maszat-hegyen


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License